ساخت تصفیهخانه فاضلاب ۳ بیمارستان رشت به مناقصه رفت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: ساخت تصفیهخانه فاضلاب بیمارستانهای «پورسینا»، «ولایت» و «رازی» در شهر رشت به مناقصه رفته است. به گزارش گیلان تایمز ، شاهرخ یوسفزاده چابک امروز با اشاره به اینکه یکی از آلودهکنندههای رودخانههای این شهر فاضلابهای بیمارستانی است اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی گیلان به بیمارستانهایی که مشکل فاضلاب
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: ساخت تصفیهخانه فاضلاب بیمارستانهای «پورسینا»، «ولایت» و «رازی» در شهر رشت به مناقصه رفته است.
به گزارش گیلان تایمز ، شاهرخ یوسفزاده چابک امروز با اشاره به اینکه یکی از آلودهکنندههای رودخانههای این شهر فاضلابهای بیمارستانی است اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی گیلان به بیمارستانهایی که مشکل فاضلاب آنها برطرف نشود اجازه آغاز فعالیت نمیدهد.
وی به وجود بعضی از بیمارستانها دارای حجم بسیار آلودگی فاضلاب اشاره کرد و افزود: قرارداد احداث تصفیهخانه فاضلاب بیمارستانهای «پورسینا»، «ولایت» و «رازی» در شهر رشت منعقد شده و برای انتخاب پیمانکار به مناقصه رفته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه احداث تصفیهخانه برای بیمارستانهایی که فاضلاب آنها به رودخانه وارد میشود از اولویتهای این دانشگاه است، تصریح کرد: هزینه برطرف کردن مشکل فاضلاب تمام بیمارستانها در استان برآورد شده است.
*الگوی تغذیهای نیازمند اصلاح است
یوسفزاده در ادامه به تغییر شرایط آب و هوایی اشاره کرد و گفت: اصلاح الگوی تغذیهای برای حفظ و ارتقای سلامت حائز اهمیت است.
وی با تأکید بر آموزش همگانی و عمومی برای تغییر الگوی تغذیهای، بیان کرد: آموزش همگانی از طریق رسانهها در راستای تغییر سبک زندگی مردم تاثیرگذار است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، صنعتی شدن جوامع را سبب تغییر در نوع غذا، زمان برای صرف غذا و سبک زندگی دانست و خاطرنشان کرد: عوارض تغییر غذایی خود را در بیماریها نشان میدهد.
یوسفزاده، ۷۶ درصد دلیل مرگومیر مردم را ناشی بیماریها و تروما عنوان کرد و یادآور شد: مرگومیر ناشی از بیماریها و تروما در ردیف بیماریهای غیرواگیردار است.
وی با اشاره به اینکه کاهش ۲۵ درصدی حجم بیماریهای غیرواگیردار نیازمند تلاش مضاعف است، اظهار کرد: نقش رسانهها در موضوع مذکور بسیار با اهمیت است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر پیشگیری از وقوع بیماری تأکید کرد و افزود: با افزایش تعداد سالهای عمر میتوانیم ثروت ملی و تولید را افزایش داده و شاهد سلامتی و شادابی جامعه باشیم.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰