در منطقه آزاد انزلی برگزار شد؛ نخستین کارگاه توسعه محصولات کشاورزی ارگانیک


در منطقه آزاد انزلی برگزار شد؛ نخستین کارگاه توسعه محصولات کشاورزی ارگانیک
تاریخ درج خبر : ۰۵ خرداد ۱۳۹۷  

عضو موظف هیات مدیره منطقه آزاد انزلی گفت:در راستای توسعه کشت و تولید محصولات ارگانیک و آغاز دومین سال تولید برنج سالم با ھدف رسیدن به محصول ارگانیک نخستین کارگاه تحقیق و توسعه محصولات کشاورزی ارگانیک در منطقه آزاد انزلی برگزار شد.

به گزارش گیلان تایمز، حمیدرضا مرتضایی با اشاره به اهمیت برگزاری کارگاه توسعه محصولات کشاورزی ارگانیک، اظهار کرد:این کارگاه تخصصی با هدف تشریح اھمیت تولید محصولات ارگانیک و ایجاد نظام هماهنگ تولید، عرضه، تجارت، تحقیق و توسعه محصولات ارگانیک در گرو شناخت اصول و قواعد حاکم بر این موضوع و با حضور قطب علمی ارگانیک، TIPI ، اتاق بازرگانی اردبیل، نمایندگان برنجکاران منطقه آزاد انزلی و فعالان این حوزه برگزار و آخرین یافته‌های علمی کشت ارگانیک را برسی و تبادل نظر کردند.

عضو موظف هیات مدیره منطقه آزاد انزلی با اشاره به اینکه دستیابی به تولید محصولات ارگانیک یکی از مهمترین اهداف سازمان منطقه آزاد انزلی بوده است،افزود:با اجرای این طرح در منطقه آزاد انزلی شاهد اصلاح الگوی کشت در روش سنتی کشاورزی منطقه خواهیم بود،چراکه با استفاده از روش‌های نوین و آزموده شده و با بهره گیری از تجربه کارشناسان خبره در این زمینه روش تولید کشت برنج در سطح منطقه آزاد انزلی، تغییرات مناسب و بهینه‌ای خواهد یافت.

وی در ادامه افزود:از مزایای مهم این طرح، کاهش مصرف کودهای شیمیایی و سموم دفع آفات نباتی، افزایش امنیت غذایی مصرف کنندگان، افزایش بهره‏ وری در تولید محصول برنج، ارتقای معیشت کشاورزان و در نهایت حفظ آب و خاک و محیط زیست است.

لازم بذکر است؛بررسی‌های کارشناسی و آموزش به کشاورزان منطقه در زمینه طرح کشت محصولات کشاورزی ارگانیک در منطقه آزاد انزلی با مشارکت کارشناسان مرکز آموزش و تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان گیلان از بهمن ماه سال ۹۵ آغاز و کشت برنج ارگانیک در سطح شالیزارهای منطقه توسعه یافته است و در دومین سال زراعی برنج ارگانیک در سطح ۱۲ هکتار از شالیزارهای منطقه کشت شده و بالغ بر ۳۰ کشاورز نیز در این طرح مشارکت دارند.

پربازدید ترین ها

آخرین اخبار